Fluweel en staal

Ameliorate by Kalpana > Blog > ! Geen categorie > Fluweel en staal

Fluweel en staal

De man is veranderd. De man werd getransformeerd in verschillende landen op verschillende snelheden, en ergens is dit proces al voltooid. Vanuit het oogpunt van vrouwen veranderde hij in iets "Middelste macht". Vijfennegentig procent van mijn patiënten – vrouwen, en elke dag moet ik hun barmhartigheden horen, dat er geen mannen zijn die ze geen herenkwaliteiten www.friendlyplugs.se/reviewmemedia-for-hubpages/ hebben en t. D. Maar met een specifieke definitie van het concept "de man" Moeilijkheden ontstaan.

Een paar jaar geleden passeerde ik de praktijk van een van de pilaren van de moderne wereldpsychologie en keek uit met zijn verklaring: "Een man is vandaag een parkeerplaats. Hij of druk, of uitgeschakeld". Hij zei het met humor, maar in feite is de huidige situatie echt zo of bijna zo. Een paar jaar geleden bracht ik een experiment door met mijn collega. We hebben besloten om het leuk te vinden "Avond voor eenzaam". Het doel was simpel: hoeveel we kunnen vinden die geschikt zijn voor het gezinsleven? Ik heb de vrouwen van tevoren toegegeven dat ik "VERWIJDERD", Monteerde niet bij de vrouwen die gecoquiseerd of actief geïnitieerd waren, en begonnen niet te praten met degenen die alleen bewolkt zijn. Mijn aandacht was geconcentreerd op vrouwen die zich met een volledig hopeloze uitzicht bevinden, besef dat ze geen kans hadden. Ik heb het experiment geprobeerd om het meest schoon te zijn. We praatten, ik gedroeg me zo erg warm en geschikt, vanuit het gezichtspunt, voor serieuze communicatie. Maar precies genoeg om haar niet te geven om serieus te betrekken. Ik heb ze nooit gebeld en meende de zaak niet tot de tweede date, omdat de tweede vergadering, vanuit het oogpunt van de techniek van hobby’s, de weg is om lief te hebben. Aldus vond ik vijftien vrouwen, op elk van die, in principe, het mogelijk zou zijn om te trouwen. Ze hadden financiële stabiliteit, maar toch steunt ze infecties en waren ze klaar om alles te geven "Familiebedrijf". Mijn collega gedurende deze tijd, handelend op dezelfde principes en dezelfde methoden, vond slechts twee kandidaten voor echtgenoten. Ze waren geschikt vanuit het oogpunt van communicatie, maar beide waren getrouwd en gaan niet echtscheiden. Ze kwamen er naar "afsnijden" vriendin.

En wat wil je je leven satelliet moderne vrouwen zien? Mijn Amerikaanse collega, psychoanalyta Ellen Craafman, betoogt dat "Een man moet een combinatie van fluweel en staal zijn". Wat is van toepassing op categorie "worden"? Fysieke en spirituele kracht, vastberadenheid, initiatief, druk in het bereiken van het doel, geest. Wat is van toepassing op "velkhata"? Vriendelijkheid, flexibiliteit, dezelfde geest, verantwoordelijkheid, tederheid, goede seksuele kwaliteiten. Dat is slim, vriendelijk, rijk, loyaal.

Zijn er zulke mannen? Natuurlijk zijn er, maar ze zijn zo diep in de sociale zijde, die op het oppervlak en niet verschijnen. Het probleem is dat de vrouw niet één ding kan begrijpen: ze wil hebben "stijl" de man die ze zal rijden, en dit kan niet zeker kunnen zijn omdat hij ook is "stijl",

Of het is onmogelijk om te beheren.

Positieve eigenschappen van een man, vanuit het oogpunt van vrouwen, is zijn financiële en sociale stabiliteit, het gebrek aan noodzaak om deel te nemen aan haar aangelegenheden, het manipuleren en iets in de dood te veranderen dat zij het recht in de rechten is. Waarom vraagt ​​hij dan dat hij het nodig heeft? Ten eerste, zodat ze zou kunnen zeggen dat getrouwd (een vrouw belangrijk is, omdat een formele familiale instelling psychologisch noodzakelijk is voor een goed welzijn). En, ten tweede, misschien om kinderen te hebben.

Waarschijnlijk komt de belangrijkste verandering in de man vandaag neer op het feit dat er een zeer aangewezen en wereldwijde tijdperk van bachelor is. De man verloor motivatie voor het creëren van een gezin. Dit is in de eerste plaats te wijten aan de beruchte seksuele revolutie wanneer seksuele betrekkingen zijn gepeleid om afhankelijk te zijn van de aanwezigheid van het huwelijk. De noodzaak om met de radio te trouwen "Dienst" (Om te wassen, voorbereid, ze doen pijn zo dat het bed nodig was om comfortabel te zijn) ook verdwenen. Tegenwoordig maakt het de service van huishoudelijke diensten, en maakt het heel hoge kwaliteit, elk jaar het uitbreiden van zijn "bereik" en het verminderen van prijzen voor diensten. Ontwerp – alsjeblieft een keuken – alsjeblieft, schoon, geglazuurd ondergoed – alsjeblieft ..

Maar bij vrouwen is dergelijke globale veranderingen met betrekking tot de instelling van het gezin nog niet gebeurd. Ze kunnen doen alsof het gezin voor hen niet belangrijk is. Bij een receptie bij een psychotherapeut zijn vrouwen echter nogal een ander. Ja, ze willen een gezin hebben, maar merkte op dat het niet wie is. En probeer de situatie niet te rechtvaardigen door wat echt is, en zelfs niet hoe ze denken, maar wat ze nee hebben. Symptoom "Vossen en druiven": Ik kan het niet doen, dus ik zeg dat ik het niet nodig heb. Vrouw heilig gelooft dat er vandaag geen sterke, stalen man is en dat niet kan zijn. Tot op zekere hoogte is het, omdat ze er niet naar op zoek is. Zoekt naar niet-native of gescheiden – met andere woorden, onder eenzame, vergeten dat "parkeerplaats of druk of handicaps". Waar te zoeken naar een man? Wat ik zal blijven zeggen, zullen velen zien als immorele woorden. Hoe vaak klonk het dat ze zeggen, met een getrouwde, God verbied. En het blijkt dat er geen ander is. Het blijkt dat je moet zoeken naar een man in een disfunctioneel huwelijk, dat vol is. Dit is een persoon die nogal groot genoeg, complex, interessant gezinsleven heeft geleefd, in verschillende situaties was, begrijpt grofweg het niveau van zijn capaciteiten, kent zijn voor- en nadelen. Natuurlijk, in zijn gemeenschappelijke foto van het universum, verschijnt een dergelijke belangrijke functie als zelf-ironie. Deze ironie maakt het niet-agressief, en zodra agressie verdwijnt, ontstaat zelfvertrouwen, en zodra er vertrouwen ontstaat, is er liefde voor zichzelf, en zodra liefde voor zichzelf verschijnt, wordt een persoon in staat om deze liefde te accumuleren en accumuleren, vermenigvuldigen. Een man begrijpt dat hij zo zelfvoorzienend is dat hij kan toestaan ​​om een ​​extra liefde te geven aan iemand. Een, andere, derde, andere, derde, vierde. En er is niets schandelijk en verschrikkelijk. Denk eraan, er was een grap: trouw niet met een weduwe: hij werkte alleen – en je zult sterven; Trouw niet met eenzame: hij kon niet overweg met één – en het zit niet bij jou; trouwen voor getrouwd: hij woont bij dat – en je zult bij je zijn. https://wingchunkungfumartialarts.com/2019/10/11/wing-chun-birmingham-kung-fu-the-best-way-to-lose-weight/ Vrouwen zodra ik erover horen, begin ik verontwaardigd, dat het werd uitgevonden door herenchauvinisten? Maar in feite is het als een student van de voorbereidende klasse agressief blijkt dat twee keer twee niet vier zijn. Maar jij twee keer twee vier! Een man is gerangschikt zoals hij is geregeld en Polygamy heeft, zoals u weet, in het bloed.

Vandaag zegt een vrouw: "De wereld werkt, zodat ik niet zwak kan zijn"? En de man antwoordt: "Ik veranderde omdat ze domineert, geeft me niet om om te draaien. Ik ging naar de struiken, omdat ze drukt, omdat sterk, onbeschoft, omdat ze zichzelf alles maakt? Ik verloor de motivatie om de acties van heren te maken". Welke motivatie? In totaal zijn er twee motivaties: het verlangen om te genieten en de wens om pijn te voorkomen. Er zijn geen anderen. Het betekent een man om sterk te worden en een vrouw toe te wijzen om te ondersteunen, je moet precies weten wat volgt. Nee, niet aanmoedigen van seks – hij zou moeten weten dat hij wordt gepromoot in de vorm van een beoordeling van zijn verdienste. Maar het is precies de schattingen van verdienste, hij wacht niet langer, hij is al wanhopig, omdat de vrouw steeds vaker wordt en vaker zijn goede intentie als een gegevenheid waarneemt en hij verloor iets te doen. Vandaag is een vrouw erg moeilijk om te verrassen. Vaak moet je horen: "Stel je voor, hij kwam naar me toe en bracht een doos met snoepjes! Wat ben ik, secretaris of wat. " Het feit is niet dat hij meegebracht, maar dat bracht hij. Maar het wordt vaak geschat, niet het feit van een geschenk, maar het uitzicht en de kwaliteit. De man verdween het initiatief, hij begrijpt niet waarom hij het zou moeten doen. Om de motivatie weer te verschijnen, moeten we beslissen wie de eerste zou moeten zijn om een ​​beweging te maken – een man begint te klimmen en veroveren deze berg of een vrouw om in een zwak te vallen? Ik suggereer niet dat ze zwak is, ik suggereer haar spel "Doen alsof. tot zwak". Als alle vrouwen al een tijdje overeengekomen om haar te spelen, zouden mannen een kans hebben om een ​​combinatie van staal en fluweel te worden. Iemand moet eerst het experiment beginnen.

Er is zo’n mening dat het meestal de eerste is die de slim geeft. Maar gezien het feit dat een man sterker wordt, moet je ploegen en ploegen, en een vrouw om zwakker te worden "Stop en stop", Toen, in logica, moet een vrouw het experiment beginnen. Maar de vrouw is koppig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories