Communiceer maximaal half-termijn 10 problemen van hechte knuffels in bed

Ameliorate by Kalpana > Blog > ! Geen categorie > Communiceer maximaal half-termijn 10 problemen van hechte knuffels in bed

Communiceer tot diversiteit: 10 problemen van hechte knuffels in bed

Als je in het proces een belangrijke slagader hebt veranderd, zou hij na een tijdje slecht kunnen zijn. Hetzelfde, als een partner naar een kamagra 100mg kopen andere schouder viel: voor gesprekken en gelach kan het niet meteen worden opgemerkt en dan moet je tijd doorbrengen om van gevoelloosheid in de hand te krijgen.

2. Haar interfereren

Als je je lichaam afbeelden, een vlechtbroodje (Bozyl), dan zal je prachtige haar zeker onder zijn hand zijn of voor decoraties worden geschopt. Niets voorkomt de romantiek van het moment als een schreeuwen vanwege plotselinge pijn.

3. Gevaar voor claustrofobie

Als je in de deken in de deken moet worden begraven, denken de hersenen misschien dat er te weinig lucht is en het is moeilijk om eruit te komen.

4. Ongemak wanneer hij slaapt en tevreden

En je bent al alles verpletterd, maar als je het verplaatst – zal hij met een glimmvogel stoppen en meteen wakker worden.

5. De borstelharen gekrast

Als hij nog lang niet is geschoren, en je gefascineerd was door knuffels in bed, kunnen sporen op de wang blijven.

6. Erectie

Op zulke momenten zal het alleen maar verwennen en het laten beslissen, blijf dan om dit alles te knuffelen en te negeren of seks.

7. Benen aanraken

Wanneer een persoon de benen van andere mensen niet ziet, kan het lichaam de aanraking onder de deken accepteren voor de aanraking van de slang, en de voet reflexively zal geruststellen. Het is enigszins interfereert met aangename armen, vooral als zijn benen kouder zijn dan de jouwe.

acht. Privékussen

Het gebeurt dat men alle kussens neemt, en de tweede moet tevreden zijn met het oppervlak van de bank. Dit is niet erg handig.

9

. Disproportion Tel

Je kunt niet altijd gelijk hebben om te gaan liggen, zodat ze allebei net zo goed waren.

10. Onvermogen om nu te knuffelen

Bijvoorbeeld als jullie allebei op het werk zijn. Maar dit is een geweldige manier om samen tijd door te brengen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories