Waarom zou je geen vriendinnen vertellen over huwelijksproblemen

Ameliorate by Kalpana > Blog > ! Geen categorie > Waarom zou je geen vriendinnen vertellen over huwelijksproblemen

Waarom zou je geen vriendinnen vertellen over huwelijksproblemen

Het maakt niet uit of de echtgenoot er aan de zijkant is gebeurd, of had u persoonlijk overtuigd van de eerlijkheid van het gezegde “sedina in de baard, de demon – in de rand”. Nooit, zeg nooit het dichtst bij wat je problemen hebt met mijn man. Een niet in de tijd zei Woord – en een ruzie kan de echtscheiding beëindigen.

Telkens wanneer een vrouw me meldde dat ze “geweldige vrienden” heeft die haar helpen om de relaties te behouden, bleek het in feite dat ze alleen olie in het vuur gieten.

Zodra een 48-jarige Charlotte bij de receptie bij mij kwam. De woorden van de vrouw van haar 47-jarige David, die aangekondigd dat hij haar niet meer leuk vond, zag de toekomst niet van hun huwelijk en wil een appartement in een andere stad huren om weg te wonen van haar en drie kinderen, klonk als een donder in het midden van een heldere hemel. “Je raadt nooit wat hij deed! “Charlotte klaagde. – Hij kocht onze 12-jarige dochterschoenen op verschrikkelijke hakken. David wist dat ik het niet leuk zou vinden. En hij zou de eerste zijn om te spreken, als ik haar een kleine top kocht. Maar omdat we niet samen leven, doet hij er alles aan om goed in de ogen van kinderen te zijn “.

Ik vroeg de klant om na te denken over waarom haar man zo gedroeg.

“Hij wordt niet gebruikt om kinderen te verhogen – dit is mijn plicht. – Ze herkende. Maar leer meer over het vriendin-incident, ze zouden adviseren gewoon de schoenen terug te sturen, en het zou alleen onze relatie verergeren “. Enkele weken later kwam Charlotte erachter dat haar man geen tijd had verloren voor niets. “We moeten apart leven” in zijn geval betekende “Ik heb een andere vrouw”. Bedrogen vrouw bekeek aandachtig haar rivaal op internet. Elke keer dat Charlotte een nieuwe foto op Facebook zag, viel ze in woede en riep tot vrienden om met hen te analyseren, wat deed de echtgenoot van de nieuwe vrouw, publiceerde een foto. Doe dit niet!

Als mannen geen vrienden of emotionele steun hebben, bij vrouwen en de andere … te veel! Daarom hebben vrouwen veel meer kans om slechte beslissingen te nemen op basis van de raden van andere mensen.

Helaas, als je elke kleinigheid met vrienden bespreken, uiteindelijk, “Wikkelen”, wat doen er iets, niet denken. Charlotte besloot bijvoorbeeld om een ​​brief aan de Meesteres van kopen kamagra haar man te schrijven. “Ik dacht dat deze vrouw zou moeten weten wat hij met mijn familie deed,” legde ze haar handeling uit. Helaas hadden de acties van Charlotte het tegenovergestelde effect – ze brachten nog meer haar echtgenoot met een nieuwe passie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories